lauantai 4. marraskuuta 2017

Bank Antiques 2017

Nyt toisen kerran järjestettävä Bank Antiques oli haalinut saman katon alle hienosti taide, antiikki ja design kauppiaita. 
Tavaraa oli kympin kupista usean kymmenen tuhannen euron tauluihin. Näytteilleasettajista suurinosa oli tuttuja kasvoja joskin tavara oli vaihtunut kuten pitää. Toki joukkoon mahtui myös muutama uusi toimija. Uskon että tulijoita olisi ollut enemmänkin joten nyt järjestäjille aivopähkinä: mistä lisää tilaa.

Tässä kiinnostavimmat kohteet tältä vuodelta:


Taidekauppa P.Grahn ei tälläkään kertaa pettänyt tarjonnallaan. Grahnin punaisena lankana on tuoda jokaiseen näyttelyyn niin klassista kuin modernia tasaisesti. Teokset ovat aina eri kun aiemmin eikä samoja teoksia kierrätetä vuodesta toiseen.

Tove Janssonin Födelsedag teos olisi tarttunut mukaan 5200eurolla.


 
Christine's Designin osastolla oli hieno valikoima Oiva Toikkaa sekä Markku Saloa. Pyyntihinnat olivat 1600€-1750€.



Sesanne Oy.n osastolla silmään pisti kiva ja värikäs Max Salmi vuodelta 1974. Hintapyyntö 3600€.













Brummer & Brummer oli tapansa mukaan panostanut osastoon kattauksen muodossa. Heidän osastollaan on muutenkin kiva vierailla kun Tapio Wirkkalan keramiikka ja lasi ovat aina siististi ja ojennuksessa.





Ars Julikan vetonaulana toimi Birger Kaipiaisen keskivertoa kookkaampi reliefi vuodelta 1943. Vetonaulan olisi voinut viedä mukanaan 3800eurolla.
Sampsa Sarparanta, Silent all these years
















Art Sampoon en ole aiemmin messuilla törmännyt vaikka varmasti messuilla ovat vierailleet. Todella mielenkiintoinen toimija näytteilleasettajien joukossa varsinkin blogin lukijoita silmälläpitäen.
Myynnissä oli useita Sampsa Sarparantoja, Arvid Bromsia sekä muuta modernia ja nykytaidetta. Pitänee pitää tarjontaa silmällä vastaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti