sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Halgestamin Joulukuun kuukausihuutokauppa

Hagelstamin kuukausihuutis jäänee hieman kaksipäivää myöhemmin pidettävän Modenin varjoon, mutta kyllä täälläkin pari edullisempaa seuraamisen arvoista kohdetta löytyy.
Pidemmittä pulinoita pidä silmällä näitä kohteita ensiviikolla:


65. Antti Vuoren naivistiset työt ovat todella halpoja tällä hetkellä. Ovat olleet jo vuosia.
Töissä on ihan oma fiiliksensä ja ne sopivat hyvin hieman värikkäämppin ja elävämpiin tiloihin mukaanlukien myös lastenhuoneet. Hinnat liikkuvat vain jossain sadoissa nyt joten Vuorelle on vahva ostosuositus. Teoksissa on monia ulottuvuuksia ja mitä enemmän niitä ihmettelee sitä enemmän ne aukeavat. Yleensä myös kehystykset ovat hauskoja sekä kekseliäitä ja näin eroavat perus rimakehyksistä edukseen.

106. Nyt pitää kehua että on yksi parhaista Tuulikki Pietilän grafiikoista pitkään aikaan. Varmasti Top 3 grafiikka rouvalta mihin olen ikinä törmännyt. Värikäs mutta rauhallinen. Sopii loistvasti myös nykyaikaiseen minimalistiseen sisustukseen.

2820. Laila Zinkin Kupittaan Savella tekemä koristereliefi. Zinkin vastaavista töistä on messuilla huudeltu 350-500euronkin hintoja, ja tämä teos oli hyvässä kunnossa eikä krakeloitumista näkynyt. Tilaisuus saada sopivasti. Uskon että Zinkin arvostus vielä korostuu myöhemmin muutaman muun hieman Brykin ja Kaipiaisen varjoon jääneen taiteilijan ohella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti