maanantai 12. kesäkuuta 2017

Helanderin kesäkuun huutokaupan vinkit

Helanderin A59 huutokaupan tarjonta on aika tasaisesti kaikkia osa-alueita.
Vaikka suoraan mitään maatamullistavaa ei tarjolla ole niin muutamia oikeinkin kohtuuhintaisia löytöä voi kohteiden joukosta tehdä.
Rajoitan hieman poimintojen määrää ja keskityn laatuun. Ei ehkä niinkään kohteen arvoon koska jollekin 200euron hankinta on iso sijoitus, siinä missä toiselle se ei ole edes minimikorotuksen summa.

 271. Kaipiaisen harvinaisemmat kohteet ovat aika kiven alla ja nyt hänen oltuaan nousussa jo pidemmän aikaa näiden vasarahintoja kannattaa seurata. Pieni reunavika on ilmoitettu, mutta koska kyseessä on oikeasti pieni sellainen anna hieman virhettää anteeksi uniikkiuden varjossa vaikka virhe on aina virhe.

272. Hilkka-Liisa Ahola sekä Laila Zink tulevat Kaipiaisen ja Brykin vanavedessä. Kumpikaan heistä ei tule naishahmoillaan ikinä saavuttamaan kansainvälistä suosiota siinä missä Bryk tai Kaipiainen, mutta kun seinälle mielitään edullisempia naishahmoja ilman 3000euron rahallista panostusta Ahola on hyvä vaihtoehto ja mielestäni hinnat ovat edelleen alhaisia.

1339. Aleksanteri Ahola-Valo voi osalle olla aika tuntematon nimi, mutta hänellä on iso merkitys monessakin liemessä mitä tulee suomen kulttuurielämään. Suosittelen aloittamaan googlettamalla hänen nimensä.
Aikoinaan Neuvostoliitossakin asunut ja sittemmin Suomessa mm mainospiirtäjänä toiminut Ahola-Valo on maalannut paljon myös koomisia teoksia. Hänen töitään on poikkeuksellisen vähän markkinoilla ottaen huomioon aika laajan tuotannon. On siinä mielessä aktiivinen nimi, että lähes vuosittain pidetään jotain tai jonkin aihealueen näyttelyitä jossainpäin suomea.

451. Oiva toikan Alma Medialle tehdyt kuutiot ovat rajoitettu aika pieniksi valmistuseriksi. Kuutiot kun ovat muutenkin kerättyjä kohteita niin suosittelen hankkimista vaikka aika markkinahintaankin menisi. Ostajia löytyy nyt ja vastaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti